Saznajte više... O nama

S proleća 2019. godine moj suprug, Aleksandar, i ja odlučili da pokrenemo novi posao u oblasti turizma i ugostiteljstva. Još kao devojka, maštala sam o svom kućerku u cveću, sa pokošenom travom na kojem se deca igraju. Napokon, taj san se ostvario i mogu da ga podelim sa drugima. Osnovali smo Apartmane Bojana, u samom podnožju Fruške gore, u Banji Vrnik, daleko od buke, automobila i gradske vreve. U tople letnje večeri, dok sedite na klupi pod “orajem”, u daljini, dokle Vam pogled seže, vidi se pregršt zvezda na nebeskom svodu. Nema ovde odsjaja od ulične rasvete, niti izduvnih gasova, pa se nebo vidi kao na dlanu. I kada Vas svež fruškogorski vazduh već opije, legnete u postelju i spavate črstim snom do prvih zraka sunca. Probude se tada i petlovi pa kukuriču, a negde iz bargremnjaka čuju se slavuji. Jutarnja kafica kod nas je najslađa na terasi uz svež jutarnji vazduh, u senci strehe koja Vam čuva oči od jutarnjeg sunca dok se ne razbudite. A posle? Posle je dan pred Vama i možete ga organizovati kako god želite.

Naši apartmani nalaze se u ulici Mirka Laćarca broj 87, u Banji Vrdnik. Ako dolazite iz pravca Rume, uđite u Vrdnik, prođite pored benzinske stanice i na prvom skretanju desno, spustite se niz ulicu. Za one koji ne znaju da nas nađu, uvek stojimo na raspolaganju. Pozovite nas telefonom i mi ćemo izaći pred Vas.

Udaljeni smo oko 10km od Rume (za one koji dolaze iz pravca auto-puta E-70) i oko 25km od Novog Sada, ako dolazite putem preko Rakovca i Zmajevca. Od centra Vrdnika, udaljeni smo 15-tak minuta laganog hoda.

Posedujemo jedan dvosobni apartman sa tri ležaja i jedan dvokrevetni studio. Po uzoru na savremene hotele, apartmane smo u potpunosti opremili svim što je neophodno za prijatan boravak. Očekuju Vas novi ležajevi, televizor, mini kuhinja sa šporetom, električno kuvalo za vodu, fen, peškeri, kafa, šećer, igla, konac… Zaista sve što je prosečnom gostu potrebno. A i ako Vam nešto nedostaje, obratite nam se da donesemo.

Iskreno se radujemo svakom vašem dolasku i nadamo povratku!

Srdačno Vas pozdravlja,

Vaša Ružica,
sa suprugom Aleksandrom i decom

Smeštaj Apartman i studio

Na raspolaganju Vam stoje dva odvojena smeštajna kapaciteta u okviru istog objekta. Dvosobni apartman sa dnevnom i spavaćom sobom. Kapaciteta je do 5 osoba. U spavaćoj sobi se nalaze bračni i jedan dodatni (singl) ležaj. U dnevnoj sobi, po potrebi, moguće smestiti još dve osobe koje bi koristile pomoćni ležaj na izvlačenje. Studio je opremljen bračnim ležajem. Obe jedinice imaju sopstvenu mini kuhinju i odvojeno kupatilo. Objekat poseduje veliku natkrivenu zajedničku terasu sa zidanim roštiljem, ljuljaškom i tri stola. 

IMG_7588

Otvoreni smo za predloge i sugestije

Mišljenje naših gostiju nam je važno. Naše usluge želimo da unapredimo i zato Vas pozivamo da nam pošaljete svoje predloge, komentare ili kritike.

Možete nam pisati na adresu: info@apartmanibojana.rs ili komentar ostaviti u knjizi utisaka koja se nalazi u apartmanu…